Chirokosten terugtrekken

Naar de Chiro gaan kost centen. Gelukkig kan je heel wat Chirokosten terugtrekken. Dat kan op twee manieren: via de mutualiteit of via een fiscaal attest.

 • Mutualiteit (voor weekends, bivak, …)
 • Via jouw mutualiteit kan je een tegemoetkoming aanvragen voor jeugdkampen (weekends en bivak). Dit kan je via ons zowel digitaal als op papier aanvragen.

  Op papier

  Download dit bewijs van deelname, print het uit en vul jouw gegevens in. Vermeld vervolgens op het formulier aan welke mutualiteit het document gericht is. Je kan ook kiezen voor een formulier van jouw mutualiteit zelf. Stop het formulier in de brievenbus van leider Sam te Bosdorp 84, 9190 Stekene en klaar! Wij vullen het formulier verder aan, stempelen het af en bezorgen het aan jouw mutualiteit. Gemakkelijk hé!

  Digitaal

  Download dit bewijs van deelname of een formulier van jouw mutualiteit zelf. Stuur het op naar jongens@chirosas.be . Wij vullen het verder aan en tekenen digitaal. Dat attest kan je zelf bezorgen aan jouw mutualiteit.
 • Fiscaal attest (enkel voor bivak)
 • Kies je er voor om de kosten van jouw kind aan te tonen op jouw belastingbrief? Dan kan je een fiscaal attest opvragen via jongens@chirosas.be. Dit gaat voor kinderen tot 14 jaar.