Elke zondag!*

vanaf 13:45

*uitzonderingen zie kalender
 
Hoeveel kost chiro?
De kostprijs is 60 euro per jaar. Hiervan gaat 12 euro naar de verzekering. De rest gebruiken we voor de wekelijkse drankjes, de afdelingskas en de huur van onze lokalen. Het bedrag wordt aan het begin van het jaar overgemaakt per overschrijving. Sluit je na de helft van het jaar aan? Dan betaal je de helft.
Is mijn kind verzekerd?
Ja, via Chirojeugd Vlaanderen hebben een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand. Ook al kom je eens proberen, je bent volledig verzekerd.
Mijn kind wil eens proeven van een Chirozondag. Wat nu?
Dit kan elke zondag van het jaar. Je laat jouw kind best iets sportief aantrekken. Pas als ze definitief hebben beslist om te blijven, kan je een uniform aan te kopen. Je steekt, naast een tussendoortje, best nog jouw contactgegevens in een rugzakje. Zo kunnen wij altijd iemand contacteren voor als er iets zou gebeuren.
Minimum leeftijd
Het is pas echt zinvol om in groep met kinderen samen te spelen vanaf het eerste leerjaar. Kinderen krijgen in het eerste leerjaar heel wat vaardigheden mee, die van pas komen in de jeugdbeweging. Kinderen in de kleuterklas zijn dus nog niet toegelaten.
Ik wil mijn kind inschrijven
Jouw kind heeft de smaak te pakken? Schrijf hem dan in om wekelijks mee te komen ravotten! Hieronder kan je het inschrijvingsformulier downloaden. Je kan dit document thuis afdrukken, invullen en op zondag aan een leider bezorgen. De betalingsinformatie volgt via mail.